0
0

Žolės pjovimo sezonas jau čia!

Share on
16. balandis, 2024

Prasidėjo šilti orai, o kartu ir šienavimo sezonas! Žolės pjovimo sezonas turi prasidėti laiku ir tai daryti verta reguliariai, kad veja būtų sveika ir tvarkinga visą vasarą. Nesvarbu, ar turite didelį vejos plotą, ar nedidelį sodą kieme, tinkama įranga yra neatsiejama efektyvios vejos priežiūros ir malonaus darbo dalis. Norite atnaujinti savo sodo technikos asortimentą, ar tiesiog ieškote naujo vejos priežiūros pagalbininko? INSERV.LT rasite viską, ko reikia šiam sezonui! 

Vejapjovės ir šienapjovės  

Vejapjovė yra svarbiausias įrankis kiekvienam vejos priežiūros entuziastui. Sunku įsivaizduoti žolės pjovimo sezoną be žoliapjovės. Turime įvairių vejapjovių, tinkančių bet kokiam biudžetui ar vejos plotui pjauti! INSERV.LT rasite: 

Kad ir kokią vejapjovę bepasirinktumėte, ji bus geriausias jūsų pagalbininkas šį pjovimo sezoną, todėl vejos priežiūra bus malonus darbas ir nudžiugins puikiu rezultatu! 

Vejos robotai

Jei norite kuo mažiau laiko skirti vejos priežiūrai, tuomet jums puikiai tiks žolės pjovimo robotas! Robotas vejapjovė visada pasirūpins, kad veja būtų tvarkinga, todėl turėsite daugiau laisvo laiko, kurį galėsite skirti kitiems sodo darbams ar tiesiog ilsėtis hamake ir mėgautis išpuoselėta veja! Mūsų asortimente yra populiariausių gamintojų robotai, tinkantys įvairaus dydžio vejos plotams pjauti! 

Sodo traktoriai 

Jei turite didelį sodą ar pievą, sodo traktorius yra būtent tai, ko jums reikia. Su juo vejos priežiūra bus daug patogesnė, taip pat sutaupysite laiko ir energijos. Pas mus galite įsigyti ir benzininius, ir akumuliatorinius sodo traktorius. Daugumoje sodo traktoriukų taip pat gali būti tvirtinama papildoma įranga, kuri leis atlikti ne tik žolės pjovimą, bet ir daugybę kitų sodo darbų, pavyzdžiui, žiemą galėsite be didelio vargo nuvalyti kelią nuo sniego, o visais sezonais prisikabinti tam tinkamą priekabą kroviniams, o rudenį -  lapų rinktuvą ! 

Trimeriai ir krūmapjovės 

Norint, kad sodas atrodytų tvarkingai ir grąžiai, reikia nuolatos prižiūrėti sodo pakraščius, bei patvores. Trimeriai  puikiai tinka pjauti ilgą žolę, sukietėjusias piktžoles, apeiti aplink medelius ar gėlynus kur su vejapjove sunku privažiuoti, na o rimtesnė krūmapjovė tiks nušienauti pievą, ar išpjauti atsiradusiems mažus krūmus, tuomet veja ir visas sodas atrodys puikiai iki smulkmenų. Mūsų prekyboje rasite: 

Nesvarbu, kokiai paskirčiai rinksitės trimerį ar krūmapjovę, šienavimo sezono metu šie įrankiai bus puikūs pagalbininkai, kurių pagalba jūsų sodas atrodys tvarkingai ir žavingai! 

Sodo technikos priedai 

Mūsų el.parduotuvėje taip pat rasite įvairių eksploatcinių dalykų reikalingų technikos priežiūrai ar papildomų priedų nepertraukiamam universaliam darbui. INSERV.LT rasite viską, ko reikia, kad veją pjauti būtų lengva ir malonu – nuo ​​trimerių valo, peilių, diržų, veido skydelių iki reikiamos alyvos ar degalų maišymo talpų bei bakelių! 

Prasidėjus žolės pjovimo sezonui, suprantame, kaip svarbu turėti tinkamą vejos priežiūros įrangą ir sodo techniką. Todėl mes siūlome platų pjovimo įrangos ir priedų asortimentą, atitikantį jūsų didesnį ar mažesnį biudžetą arba vertinamą plotą, kurį reikės pjauti. Pažvelkite į mūsų pasiūlymus šiandien ir iš anksto pasiruoškite sezonui. Jūsų veja atrodys tobulai! 

Žolės pjovimo sezonas jau čia 

Back to news list